Telefon: 75 50 20 11

Ruko

Merkur 401 Låsesystem

Låsesystemet Ruko Merkur er vores nyeste stjerne. Det er et patenteret låsesystem som blev lanceret i oktober 2013, med god sikkerhed, nøglekontrol og fuld fleksibilitet.
At vi vælger at navngive vores nyeste låsesystem med navnet Merkur 401, er opstået af vores ønske om, hele tiden at udfordre det eksisterende og have ambitioner om at gøre det lidt bedre. Ruko-universet vil ændre sig løbende – for patenter løber ud, nye teknologiske muligheder opstår, og vi bliver hele tiden klogere.
Nummeret 401 henviser til Merkur’s placering i vores sikkerhedsbarometer. Merkur er placeret i vores næsthøjeste sikkerhedskategori (kategori 4), som er et godt sikkerhedsniveau.
Merkur 401 er velegnet til boligforeninger, sportsklubber, sommerhuse mv., og kan med fordel erstatte ældre låsesystemer som Serie 500 og Serie 600.

Teknikken bag og tekniske specifikationer

Merkur 401 er baseret på en ny teknologi for låsecylindre, der består af seks over- og under-stifter, hvor understifterne har dobbeltkode og er vinge-guidede.
Derudover er Merkur 401 selvfølgelig patenteret og en del af sikkerheden består i, at tromlen har en såkaldt paracentrisk udformning. Det betyder, at profilen er skåret således, at den går ind over centerlinjen, hvilket er en stor del af dirke-sikringen.
Derudover er nøgler og cylindre fra låsesystemet udformet, så de kan anvendes med godkendte sikkerhedslåse og -beslag, hvilket gør, at den samlede løsning får et højt niveau af sikkerhed.
Ruko Merkur 401 giver mulighed for at opbygge et låsesystem helt efter ønske – uden at det er nødvendigt at gå på kompromis med fleksibiliteten.

Hvad står navnet Ruko for – og hvad står vi for i dag?

Ruko blev stiftet i 1930 af Rudolf Koreska – en visionær låsesmed, der allerede fra firmaets start lagde vægt på teknisk viden, udvikling, uddannelse samt et tæt samarbejde med politi, vagtselskaber og forsikringsselskaber.
Dette blev grundlaget for firmaets succes.
I dag er Ruko meget mere end låse og nøgler. Vi er en del af ASSA ABLOY, der er verdens førende leverandør af løsninger til komplet sikring af døren, med et bredt sortiment af produkter og serviceydelser, der hjælper til en effektiv sikring af boliger, institutioner og erhvervsbyggerier.
Ruko satser målrettet på kvalitetsprodukter i et funktionelt og elegant design – produceret med respekt for menneskelige ressourcer og miljøet.
Ruko har et tæt samarbejde med sine forhandlere, der løbende bliver uddannet i Ruko’s store produktsortiment. For hos Ruko ved vi, at der står mennesker bag nøglen til den sikreste løsning.
Ruko A/S Marielundvej 20 2730 Herlev Denmark
Tel: 44 54 44 54 Fax: 44 54 44 44 e-mail: ruko@ruko.dk www.ruko.dk
ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions